Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligstKlik venligst

Klik venligstKlik venligstKlik venligstKlik venligst

Om golfidag.dk

 

WWW.golfidag.dk er Danmarks nye golfmedie, som ønsker at sætte fokus på de ca. 190 lokale golfklubber i Danmark.

Golfidag.dk´s målsætning er at være ambassadør for golfklubberne og sammen med golfsporten´s ca. 155.000 medlemmer forsøge at gøre golfsporten mere synlig i lokalområdet.

Golfidag.dk er delt op i en forside til de store lokale overskrifter, samt 9 undersider opdelt i regioner, hvor du hver dag kan se alt om hverdagen i din egen og naboklubberne i netop din region. Golfidag.dk giver dig også mulighed for at finde informationer om alle golfklubber i Danmark samt opdatere dine starttider på Golf Box.

Forsiden og de 9 undersider er hver tilknyttet deres egen Facebook profil som du kan Like så du hver dag kan få dine egne lokale opdateringer

Derfor vil det glæde os, hvis du ville invitere dine Facebook venner til at følge med i klublivet og af den vej skabe mere interesse for dagligdagen i en helt almindelig dansk golfklub.

Mange klubber har udfordringer i rekrutteringen af nye medlemmer, og der kan Facebook være et godt værktøj til at skabe kontakter til især de helt unge, men også aldersgruppen 35-40 år hvor aktiviteterne omkring især fodbold og håndbold er dalende.

Hvis dine venner, familie, kollegaer og naboer kan følge livet i den lokale golfklub vil de få kendskab til det gode liv og hvorfor golfere elsker deres golf.

Golfidag.dk vil give klubberne og andre muligheden for at udbrede kenskabet til golf og alle dens muligheder, både for at skabe relationer i alle aldersgrupper men også for at informere folk om hvor god en medicin golf er, det er som forebyggende medicin, men også som vedvarende behandling mod livstilssygdomme.

I anledning af lanceringen af Golfidag.dk vil vi samtidigt rigtig gerne i kontakt med alle, som kan bidrage med artikler og fotos omkring dagligdagen i jeres golfklub. Altså alt hvad I lige får lyst til at dele med os og dine golfvenner rundt i klubberne.

Vi sidder klar på red@golfidag.dk

Os bag golfidag.dk arbejder i dag på 6. år med bla. a. www.fjordavisen.nu med over 15.000 daglige besøg efter samme koncept som www.golfidag.dk, altså små hyggelige artikler fra dit lokalområde.

Med venlig hilsen

Allan Maggo Thygesen

Golfer igennem 24 år.

Print siden
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Tour-Leaderboard - Europa - USA


Danske-Int. nyheder og ranglister
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld