Del på Facebook   Print siden  

Nyt samarbejde skal sikre højere træningskvalitet i golfen

Formandens ord
Onsdag 17. maj 2017 kl. 06:50

Nyt samarbejde skal sikre højere træningskvalitet i golfen

.
PGA of Denmark arbejder kontinuerligt for at optimere golf spillet, både ved at øge interessen for spillet og ikke mindst sikre den bedst mulige udvikling af spillere og trænere. Med fokus på netop træning og udvikling tager PGA of Denmark nu et innovativt skridt, og indgår et tæt samarbejde med den Dansk/Norsk udviklede golf applikation Range2Green. Den nye app giver PGA proen mulighed for at give sine elever øvelser for som ”lektier” mellem lektionerne. Øvelserne ligger i appen og de giver eleven mulighed for at træne på en sjovere måde. Der scores point i øvelserne, hvilket gør det sjovere, samtidig med at det bliver muligt at måle forbedringer. PGA proen får på denne måde også mulighed for at følge sine elever mellem træningerne.

En af de største udfordringer for golfspilleres udvikling og progression er evnen til at træne – og ikke mindst træne rigtigt. Man må med andre ord ikke kun fokusere på mængdetræning, men i højere grad på kvalitet i træningen. Range2Green er bygget på principperne om ”bevidst træning” (deliberate practice), med det primære formål at skabe bedre golfspillere ved at øge motivationen og lysten til at træne. Det skal være sjovt at benytte træningsanlægget og spillerens personlige behov skal være i centrum for træningens opbygning. Med Range2Green applikationen skabes et unikt link mellem træner og spiller, som sikrer kontinuerlig opfølgning og dermed hurtigere progression i spillerens udvikling.

Nicolas Grund Kristensen, ejer og stifter af Range2Green udtaler: ”Vi har med Range2Green skabt et værktøj hvor trænere har adgang til en stadigt voksende database med øvelser, som disse kan distribuere til spillere, følge med på spillernes træning og dermed sikre bedst mulige effekt af træningen – også selvom træneren ikke er tilstede hver gang spilleren er på rangen. Træneren kan styre både hold og enkeltspillere og kan følge med på spillerens udvikling og progression. I tillæg giver vi spillerne adgang til et værktøj som giver motivation og lyst til træning, og samtidig sætter denne struktureret op for at opnå resultater på kort tid – uanset om de er tilknyttet en træner eller ej.
De fleste af os ønsker jo at blive bedre, men de færreste af os har i virkeligheden diciplinen til at gøre hvad der skal til. Med Range2Green bliver det både sjovt og motiverende at arbejde med sit spil på rangen og træningsområderne.”

Range2Green er et relativt nyt produkt og har kun været på markedet i ca 2 måneder. På trods af dette har en række klubber allerede taget produktet til sig i både Danmark, Norge og Spanien, og der kommer dagligt nye brugere på systemet. Udviklingen af nye features og muligheder for både spillere og trænere i Range2Green, foregår derfor løbende og nye versioner rulles ud efterhånden som de færdige. Der er store ambitioner for Range2Green, og de mange nye planlagte funktionaliteter vil komme både spillere og trænere til gavn.

Sekretariatsleder ved PGA of Denmark, Steffen Lundgaard Jacobsen udtaler: ”Range2Green er et unikt og stærkt værktøj til både trænere og spillere, som giver os en række fordele når vi fokuserer på udviklingen af spillere i sporten. Med Range2Green får vore trænere adgang til et online værktøj som kan assistere og optimere det daglige arbejde med spillerne, og dermed skabe en højere motivation for spillere til at træne og udvikle deres spil. I tillæg hertil skabes der motivation og lyst til at træne hos spillerne, og den kombinerede effekt er en højere kvalitet i alle led. Forhåbentlig kan vi dermed både skabe bedre spillere og i tillæg sikre en bedre udnyttelse af vore træneres tid og kompetencer – til gavn for både spillere, trænere og klubber.”© Copyright 2023 golfidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Nyt samarbejde skal sikre højere træningskvalitet i golfen - Formandens ordNyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld